Szépüljünk

Szőrös karja miatt támadták be a blogger anyukát – fotó

Vajon kötelező-e egy nőnek szőrtelenítenie a karját, ha azt a közösségi médiában szeretné mutogatni? Vannak, akik szerint feltétlenül.

Courtney Adamo négygyermekes anya és blogger, akinek az Instagram-oldalát közel 150 ezren követik. A családjával jelenleg világ körüli úton lévő nő néhány napja oda töltött fel egy fotót, melyen egy karórát akart megmutatni. Igen ám, de a kép elkészítése előtt nem borotválta csupaszra az alkarját. 

Szőrös karja miatt támadták be a blogger anyukát - fotó

A szőrös női kar látványa számos követőjénél kiverte a biztosítékot és a kommentekben ennek hangot is adtak.

“Nehéz lenne leborotválni a karodat?” – írta valaki, míg egy másik hozzászóló egyenesen gusztustalannak nevezte a szőrös kart. Akadt olyan is, aki szerint Courtneynek nem kellene ugyan feltétlenül szőrtelenítenie a karját, viszont ha úgy dönt, hogy nem teszi, akkor nem is kellene mutogatnia azt a közösségi  médiában.

Sokan voltak persze azok is, akik az anyuka pártjára álltak, és olyan is, aki ennek a posztnak a hatására döntötte el, hogy többé nem borotválja a karját.

Persze maga az érintett is reagált a vitára: “Tény, hogy soha nem jutott eszembe, hogy az embernek borotválnia kellene a karját. Tudom, az úszóolimpikonok csinálják, de… Őszintén szólva egyáltalán nem zavar a karom. Így néz ki és kész” – írta a blogjában.

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top