Szépüljünk

Brutális smink: évtizedeket fiatalít ez a módszer

Úgy látszik, nincsenek határok! Legalábbis korhatárok. Ünnepélyesen kijelentjük, hogy meg lehet fiatalodni.

Sok átváltozást láttunk már egy-egy jó smink által. Elsősorban olyan videókkal találkoztunk, ahol fiatalok vállalják be, hogy sminkben és anélkül mutatják meg magunkat. A változás sokszor annyira szembetűnő, hogy ha nem a saját szemünkkel látnánk a folyamatot, nem hinnénk el, hogy ugyanazt az embert nézzük.

 

 

A sztárok között is van jó pár, akinek láttuk már a smink nélküli arcát. Egyesek önként, míg mások szemfüles lesifotósok által mutatták meg, milyenen természetes valójukban. Sajnos ezekben az esetekben is sokszor előfordult, hogy annyira megdöbbentett a különbség, hogy szinte nem tudtuk feldolgozni azt.

De olyan videót most látunk először, amelyben idős nőket varázsolnak évtizedekkel fiatalabbá. Igen, komolyan beszélünk. Brutális, mire képes egy jó smink! Igen, jó smink, mert ezek között is van rosszabb…

 

OMG… I can't stop watching :oHere is why age is just a number (y)Credit: @marimariamakeup, @goar_avetisyan, @teaflego, @elena_sinyak & @anar_agakishiev

Közzétette: Olipretty – 2016. március 7.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top