Szépüljünk

Villás nyelv és nyuszifül: óhajok a plasztikai sebésznél

Világszerte sok millió plasztikai műtétet végeznek évente, közöttük elég érdekeseket is.

A plasztikai sebészhez fordulók többsége mellnagyobbítás, zsírleszívás, ráncfelvarrás és hasonlók miatt jelenik meg a rendelőben. Itt is előfordul azonban, hogy egy páciens nem szokványos kéréssel fordul az orvoshoz, vagy kifejezetten nem az a célja, hogy minél természetesebben fessen a műtét után.

“Egyszer megjelent nálam egy 70 év körüli hölgy – mesélte dr. Phillip Langsdon plasztikai sebész –, önmaga nagyméretű képével, ami a középiskolás éveiben készült. Mindenáron azt szerette volna, ha ilyenné alakítom vissza. Mondtam neki, hogy ez lehetetlen.”

Van, akit arra kérte egy férfi páciens, hogy a füleit alakítsa át nyuszifüllé. Ugyanennél a sebésznél járt egy olyan nő, akinek kifejezetten az volt az óhaja, hogy messziről ordítson róla, hogy megcsináltatta az orrát, ezért olyan természetellenes orrot szeretett volna, mint Michael Jacksonnak volt élete végén.

Volt, akinek nagyon bejött ez az orr
Valakinek nagyon bejött ez az orr

Egy hölgy ragaszkodott hozzá, hogy vágják ketté hosszában a nyelvét, mert olyan villás nyelvet szeretett volna, mint a kígyóknak. Olyan is akadt, aki a terhessége alatt kért mellnagyobbítást (sikertelenül), egy fiatalember pedig azért kért és kapott injekciókat a mellbimbóiba, hogy nyáron minél jobban átüssenek a szűk pólóján.

Forrás: foxnews.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top