nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szépüljünk
Pillanatok alatt elkapkodták az első férfirúzs-kollekciót

Pillanatok alatt elkapkodták az első férfirúzs-kollekciót

A férfiaknak tervezett rúzsokat a divatguru, Tom Ford jegyzi, de a hihetetlen sikerre talán még ő sem számított: a szilva árnyalatú rúzst szó szerint pár perc alatt elkapkodták az izgatott vásárlók.
NLCafé
f Ajánlom

Emlékszünk még a Jóbarátok Joey-jának kínosabbnál kínosabb munkáira? Ha igen, biztos beugrik az a reklám is, amiben férfiaknak szóló, kék rúzsban pompázik. Ami a ’90-es években még ciki volt, ma már menő, és egy Tom Ford rúzskollekció reklámozását talán senki nem szégyellné.

A férfiaknak tervezett magas minőségű, designer ajakrúzsok igazi piaci rést tömtek be megjelenésükkel, nem csoda, hogy a sminkre kiéhezett férfiak azonnal el is kapkodták őket. A legsikeresebbnek a csillogó sötétszilva lila árnyalat bizonyult, ami tényleg pár perc alatt elfogyott az interneten.

Pillanatok alatt elkapkodták az első férfi rúzs kollekciót

A tervezőt egyébként a rapper, Drake inspirálta a rúzsok megalkotásakor, és minden egyes árnyalatot olyan férfiakról nevezett el, akiket csodál valamiért.

Pillanatok alatt elkapkodták az első férfi rúzs kollekciót

Akik szeretnének rendelni a rúzsból, eBay-en még találhatnak párat, de az alkotók azt ígérik, újra is fogják tölteni a készleteket.

Forrás: CollegeCandy

Megosztás Facebookon