Szépüljünk

Megkopaszodtak a nők a sztárfodrász hajápolóitól – fotók

A nők, akik használni kezdték a sztárfodrász saját márkás hajápoló termékcsaládját, nyilván abban bíztak, hogy szebb lesz tőle a hajuk. Keserűen csalódniuk kellett.

Chaz Dean amerikai sztárfodrász, élve a hírneve adta lehetőségekkel, saját márkás hajápoló termékcsaládot dobott piacra Wen néven. 

A termékcsalád – mely flakononként 30 dollár, vagyis mintegy 8600 forint körüli összegbe kerül – évekkel ezelőtt rendkívül sikeres lett, és azóta is megtartotta a népszerűségét, időközben azonban történhetett valami az összetétellel, ugyanis az elmúlt időszakban egyre több, zömében nő vásárló jelentkezett, aki azt állítja, hogy kopasz foltokat eredményező, súlyos hajhullást idézett elő nála Chaz Dean hajápolóinak használata, de sokaknál okozott irritációt, kiütéseket, hajtöredezést vagy hajelszíneződést is.

Jó néhányan rémisztő fotókat is feltöltöttek a hajuk állapotáról a közösségi oldalara, hogy mindenkit óva intsenek a Wen termékektől.

Megkopaszodtak a nők a sztárfodrász hajápolóitól - fotók

A Wen gyártója ellen közel kétszáz ember indított csoportos pert a haja károsodása, elvesztése miatt. Számos felnőtt a gyermekét képviseli az eljárásban.

A cég ehhez képest úgy nyilatkozott: a panaszok csupán a vásárlók egy kicsiny töredékét érintik, és egyébként is vitatják az ellenük felhozott vádakat.

“Nincs olyan nap, hogy ne sírnék és egyfolytában imádkozom, hogy egyszer csak szűnjön meg a hajhullásom” – mondta az ügy egyik szenvedő alanya.

Forrás: Buzzfeed

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top