Szépüljünk

Itt a világ leghatalmasabb man bunja!

2015 kétségkívül a férfikonty, azaz a man bun, és a hosszú szakáll éve volt. Ez a férfi kimaxolta a trendet, így felmerül a kérdés: vajon pontot is tett a man bun-korszak végére?
Itt a világ leghatalmasabb man bun-ja!

Az Art Basel Miami művészeti vásáron és fesztiválon nem ritkák a bizarr karakterek, hiszen hemzsegnek a művészek és a megszállott művészetkedvelők. Ez a fiatal férfi extrahosszú szakállával és hatalmas kontyával mégis kitűnt mindenki közül.

Itt a világ leghatalmasabb man bun-ja!

A férfit egyébként Asher Bayne-nek hívják, és előadóművészként dolgozik. Miamiban nem csak külsejével keltett feltűnést: állandóan magával hurcolt valamilyen bébiállatot, hangyászt vagy pávakakast, az utcákon pedig hatalmas trónban ülve cipeltette magát római legionáriusoknak öltözött kigyúrt férfiakkal, vagy csinos nőkkel és fekete testőrökkel vonult végig.

Itt a világ leghatalmasabb man bun-ja!
Itt a világ leghatalmasabb man bun-ja!

A viselkedésére és a megjelenésére magyarázatot is adott a különös figura: azt mondja, a felhajtással a celebek és a képmutató művészvilág életét kritizálja, a kisállatok pedig eközben egyfajta talizmánként működnek. Azért tartja magánál őket, hogy ő ne vesszen el a csillogásban, mindig ott legyen mellette az állatok ártatlansága, ami megvédi őt a felszínessé válástól.

Itt a világ leghatalmasabb man bun-ja!

A megjelenésével is az aktuális divatot, a férfikontyot és szakállat parodizálja, bár szerintünk inkább emlékeztet egy indiai jógira.

Forrás: TheHuffingtonPost

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top