Szépüljünk

5 szuper illatújdonság

Ha új illatra vágysz, épp lecserélni készülsz a régi parfümödet, vagy már az ünnepekre nézelődsz: íme, öt szuper illatújdonság!

Sisley Soir d’Orient

5 finom illatújdonság

Bár a Soir d’Orient is tartalmazza a Sisley illatok védjegyének számító frissességéget olasz citrommal és zöld iráni galbánummal, az illat orientális szívjegyeket kapott, mint a fekete bors, török rózsa és egyiptomi muskátli, alapjegyei pedig a szantálfa, a tömjén és pacsuli. Pezsgő, meleg, sötét és csábító, nagyon tartós.

 

Paco Rabanne Olympéa

5 finom illatújdonság

Paco Rabanne a múltat és a modern gondolkodást ötvözi egy egyedi és rendkívüli illatban, melynek senki nem tud ellenállni. A friss, keleties illat az érzéki sós vaníliaakkorddal indul, mely szexi és isteni. A kirobbanóan friss zöld mandarin feltárja a virágos-vizes jegyeket, és a kristálytiszta vízi jázmin illatát. Végül a gyönyörű befejezést a krémes kasmírfa adja, melyet megkoronáz az ámbra illata, így alkotva meg egy eredeti illatot.

 

Shiseido Ever Bloom

5 finom illatújdonság

Az Ever Bloom egy összetett illatkreáció, mely eleganciát sugároz, finom nőies és erőteljes egyszerre. Egyfelől az “aura akkord” körbeöleli a testet az ibolyával, a lótusszal és a rózsakivonattal, mely vibráló, friss kisugárzást ad. Másfelől az értékes narancsvirág, a gardénia, a pézsma és a hinoki fa vonzó és érzéki, egyszerre visszafogott és energikus megjelenést kölcsönöz. 

 

Christian Lacroix Bijou For Her

5 finom illatújdonság

Az AVON legújabb parfümje, Christian Lacroix-tól. Az illat női változata orientális-gourmand illatjegyeiben az olasz mandarin és a pazar vanília találkozik a fűszeres csillagánizzsal, ellenállhatatlan és egyben ünnepi illatkombinációt alkotva. A férfi változat fás-fűszeres illatában a friss gyömbér aromáját és a kardamom kifinomult kontrasztját a kasmírfa akkordjai ölelik körül, és zárják elegáns üvegcsébe.

 

The Body Shop Havas szilva csillámos testpermet

5 finom illatújdonság

Szuper választás azoknak, akik télen is inkább a könnyű, gyümölcsös-virágos illatokat részesítik előnyben. Az érett szilva, a málna, a magnólia és a bazsarózsa illatjegyeivel rendelkezik, Törökországból származó szilvakivonattal és Méltányos Közösségi Kereskedelemből származó aloe verával készül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top