Szépüljünk

Kopaszodik Helena Bonham Carter, és bátran mutogatja is – fotók

Meglehetősen lepukkant állapotban kapták le a lesifotósok a minap Helena Bonham Cartert. Ráfért volna egy hajfestés és egy hajmosás, de minimum egy fésülködés.

Azt már megszoktuk, hogy Helena Bonham Carter meglehetősen sajátos módon öltözködik, így az alábbi, Londonban készült lesifotókon látható szettjén nem is lepődtünk meg különösebben. A haja állapota azonban említést érdemlően borzasztó.

Kopaszodik a világhírű színésznő és bátran mutogatja is - fotók

A képek tanúsága szerint a világhírű színésznő jó ideje nem festette be a haját, de a hajmosást és a fésülködést is napok óta hanyagolhatta már. A haja ráadásul szemmel láthatólag nagyon ritkul, hátul pedig bizony már egy kopasz folt is kivillant csapzott tincsei közül.

Kopaszodik a világhírű színésznő és bátran mutogatja is - fotók

A színésznő legújabb filmje, A szüffrazsett két héttel ezelőtti, londoni premierjén nagyságrendekkel jobban nézett ki. Valószínűleg akkor műhajat viselt, lenőtt hajtövét pedig kimosható festékkel fedhette el.

Kopaszodik a világhírű színésznő és bátran mutogatja is - fotók

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top