Szépüljünk

Őszi esküvők lila, hamvaskék és ezüst színben

A hét elején egy csodás lila bogyós őszi csokrot kötöttem. Imádom ezeket a késő nyári – kora őszi színeket.

Annyira szépek: a mélybordó, a hamvas kék, a lila, a finom ezüst, a már nem harsogó, de még mindig szépséges zöld. Érik a körte, a szilva, a füge, a különböző fajtájú vörös szőlők, ezeket bátran lehet az esküvői asztalra tenni és az ilyenkor szezonális virágokkal kombinálni.

A szezonális virágok esküvőn való használatáról fogok még papolni jó sokat, egyelőre csak annyi, hogy gondoljátok át, mennyivel költségkímélőbb az itthon termelt virágokat megvenni, mint pl. augusztusban a tulipánt Hollandiából utaztatni. Gyönyörű az is, nem mondom, készítettem ám augusztusban tulipáncsokrot is bizony, csak hát az ára… Ha jók lesztek, ígérem, majd azt is megmutatom.

Őszi esküvők lila, hamvaskék és ezüst színben

A csodaszép őszi dáliák, különböző bogyók remekül passzolnak a nálunk viszonylag standard áron elérhető rózsákhoz, de kombinálhatod őket kálával, nyuszifüllel, borostyánnal és biztosan találsz még hortenziát is. Ha vagány és bevállalós menyasszonyi csokorra vágysz, ne hagyd ki a díszkáposztát és az iringót sem!

A folytatásért kattints a Panka kertje caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top