Szépüljünk

Krémmánia: ezek a legjobb gélhatású körömlakkok

Tökéletes fedés, egyenletes felület, tündöklő fény, és akár egyhetes tartósság – ezekkel a hangzatos ígéretekkel kecsegtetnek a manapság oly trendinek számító gélhatású körömlakkok. De tényleg jobbak, mint a hagyományosak?

Mitől mások a gélhatású körömlakkok?

A hagyományos körömlakkok tartóssága minőségtől függően egy-két naptól kezdve akár hét nap is lehet, ez alatt az idő alatt viszont fokozatosan vesztik el a fényüket, megkopnak a köröm végén, végül pedig lepattogzanak. A tartósságuk fedőlakkal ugyan meghosszabbítható, de önmagukban általában elég hamar fényüket vesztik, és napról napra egyre leamortizáltabb hatást kezd kelteni a manikűr.

A gélhatású körömlakkok a hagyományosakhoz képest hosszabb tartósságot, és magasabb, hosszabban tartó fényt ígérnek. A krémmániás tapasztalatok pedig azt mutatják, hogy ezt be is tartják! Mind tartósság, mind végeredmény szempontjából valóban jobban járunk, ha géles verzió mellett döntünk.

Krémmánia: ezek a legjobb gél hatású körömlakkok

Mit tudnak a valódi géllakkokhoz képest?

Felmerül persze az a kérdés is, hogy vannak-e olyan jók, mint az eredeti, UV vagy LED fényre kötő géllakkok. Sajnos azért nem. Igaz ugyan, hogy sokkal fényesebbek és tartósabbak, mint a hagyományos társaik, de egy géllakk igazi előnyeit, a kiemelkedő, akár két-három hetes tartósságot és a karcoknak és kopásnak is ellenálló felületet már nem képesek nyújtani.

Összességében, ha jó minőségű, fényes körömlakkokat keresünk, akkor a gélhatású körömlakkokkal nem nagyon lehet mellélőni. Viszont azt érdemes szem előtt tartani, hogy ezek a lakkok elsősorban csak a nevükben hajaznak az igazi géllakkokra, nem pedig a valódi alternatíváik.

A legjobb gélhatású lakkok a Krémmánia közössége szerint

Krémmánia: ezek a legjobb gél hatású körömlakkok

Moyra Gel Look – A Krémmánia legnépszerűbb gélhatású körömlakkja alig 400 Ft-ba kerül és már 193, javarészt elégedett véleménynél jár.

Krémmánia: ezek a legjobb gél hatású körömlakkok

Avon Gel Finish – Eddig 170 vélemény érkezett az Avon gélhatású körömlakkjaira. A krémmániások kedvenc árnyalata az Orange Crush és a Candy Apple.

Krémmánia: ezek a legjobb gél hatású körömlakkok

Bourjois 1 Seconde Gel – A Bourjois lakkjának nagy ecsetével akár egyetlen vonással tökéletesre lakkozhatod a körmeid.

Krémmánia: ezek a legjobb gél hatású körömlakkok

Max Factor Gel Shine Lacquer – A Max Factor lakkja a krémmániás vélemények alapján már egy rétegben fed és akár egy héten át tartós.

Krémmánia: ezek a legjobb gél hatású körömlakkok

Essence The Gel Nail Polish Top Coat – Ezzel a fedőlakkal bármely hagyományos körömlakk gélhatásúvá és sokkal tartósabbá tehető.

Még több cikk a Krémmániától az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top