Szépüljünk

Manikűr 2015: ez lesz az egyik legnagyobb trend

Már megmutattuk 2015 húzó manikűrtrendjeit, és most azt is eláruljuk, hogyan készítheted el őket magadnak otthon, költséghatékonyan.

A sort a negative space, magyarul negatív tér manikűrrel kezdjük. Ez a szokatlan trend lesz 2015 tavaszának egyik slégere. 

Manikűr 2015: Ez lesz az egyik legnagyobb trend

A negatív tér manikűrözési módszer arról ismerszik meg, hogy a lakkozás során a köröm egyes területei különböző formákban szabadon maradnak – a natúr köröm látszódik ezeken a helyeken. A manikűr mintáját variálhatod a legegyszerűbbtől egészen a bonyolult geometriai formákig, egy a lényeg: ne fedje a köröm teljes felületét lakk. A negatív tér manikűrhöz használj erős színű lakkokat, hiszen hiába lesz divatos 2015-ben is a nude körömlakk, nem fog látszani körmeiden a trendi minta, ha ezzel a próbálkozol.

Öt olyan manikűrmintát mutatunk, amit otthon, sablon nélkül is a körmödre festhetsz, és különleges eszköz sem szükséges az elkészítéséhez: 

 Még több ötlet manikűrre a Nők Lapja Cafén:

10 brutális műköröm – láttál már ilyet? 

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top