Szépüljünk

Frufrut vágni otthon? Ilyen egyszerű!

Nem olyan ördöngös dolog ám otthon frufrut vágni, mint képzelted! Ha csak rövidíteni szeretnéd meglévő frufrudat, akkor egyszerűbb dolgod van, de hosszú hajból sem nehéz levágni.

Videónk szereplője éppen futásból ért haza, amikor csapzott haját meglátva elege lett, és azonnali változásra vágyott. Kitalálta, hogy frufrut vág magának. És miért ne unhatnád meg te is hirtelen a régi frizurádat?

Frufrut vágni otthon? Ilyen egyszerű!

A frufru levágása előtt olvass el pár alapszabályt:

  • Amit levágtál, az lent is marad! Amikor megválasztod a frufru hosszát, mindig hagyj rá valamennyit. A lenti videóban is láthatod, hogy az első vágást hosszúnak találta a lány, így még utólag igazíthatott rajta. Ha elsaccolod magad, akkor már csak a fodrász segíthet (de az is lehet, hogy már ő sem tehet semmit).
  • Tilos vizes hajból vágni a frufrut! A nedves haj mindig hosszabb valamennyivel, mint száraz állapotában lenne. Ha nem szárítod meg hajvágás előtt, biztos, hogy túl rövid lesz a frufru. 
  • Ruházz be egy fodrászollóra! Semmi esetre ess neki a frizurádnak a kezed ügyébe kerülő első papírvágó ollóval, ugyanis – mivel nem erre való – nem fogja egyenesen vágni a tincseket. Minél élesebb és tisztább egy hajvágó olló, annál biztosabb lehetsz benne, hogy elégedett leszel az eredménnyel. 

Még több frizura a Nők Lapja Cafén:

Ilyen volt régen a magyarok frizurája:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top