Szépüljünk

Göndör haj: készítsd el szívószállal!

Göndör, sőt bongyor hajra vágysz? Szögegyenes hajból is megcsinálhatod szívószálak segítségével. Igaz, hogy időigényes, de a hajadat egy kicsit sem roncsolja az eljárás.

Gondoltad volna, hogy szívószálak segítségével igazi göndör hajad lehet? Hajcsavarók helyett ezekre kell feltekerned a vékony hajtincseket.
Igaz, hogy időigényes módszerről beszélünk, de mindenképpen megéri, ha a hajad drasztikus változására vágysz. Soká tart a betekerés is, és 3-4 órán keresztül kell elviselned a szívószálakat a fejeden. 

Készíts göndör hajat szívószállal

Ha buliba készülsz, vagy különleges programod van, akkor bizony az egész délutánra szükséged lesz az alkalmi frizura elkészítéséhez, de a barátnőd biztosan segít  abban, hogy jól szórakozzatok már a készülődés során is. Abban biztos lehetsz, hogy ez a göndör haj mindenkit levesz a lábáról, és akik eddig esetleg unalmasnak találták egyenes hajadat, más szemmel néznek majd rád. 

Még több frizura:

Emlékszel még? Ilyen volt régen a magyarok frizurája:

Megnézem
Összes kép (1)

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top