Szépüljünk

Valentin-nap: Szívecskés manikűr

Természetesen nem kell egy nagy szívnek öltöznöd Valentin-napkor, de az alkalomhoz illő, bohókás részletek még a legegyszerűbb ruhát is sokkal eredetibbnek mutatják.

 A szív alakú konty után szívecskés manikűröket mutatunk, amiket akár egyedül, akár a barátnőd segítségével is el tudsz készíteni.

Fehér szívecskék

Egy klasszikus, piros vagy fekete miniruhához tökéletesen passzol ez az egyszerű manikűr. Elkészítéséhez semmi más nem kell, csak piros lakk és fehér körömdíszítő toll.

Valentin-nap: Szívecskés manikűr

Nude-on neon

Igazán bohókás és szokatlan a nude és a neon rózsaszín találkozása. A Valentin-naphoz passzoló mintát bárhogyan ráfestheted: kicsiben, egymás alá, nude-ra neont, neonra nude-ot. 

Valentin-nap: Szívecskés manikűr

Firkálva

Visszafogottabb Valentin-napi randira ajánljuk a sötétkék vagy lila alapra, szabálytalanul firkált szíveket. A mintától bátran eltérhetsz, bármilyen színű alaplakkot választhatsz. Nekünk sötét naranccsal tetszik a legjobban. 

Valentin-nap: Szívecskés manikűr

Üzenj a körmödön

Nem kell Valentin-napi képeslapot gyártanod, a körmödön is üzenhetsz a szeretett férfinak. Ugye kíváncsi vagy, hogy a Valentin-napi vacsora közben észreveszi-e, ha a körmeiden vallasz szerelmet?

 

Valentin-nap: Szívecskés manikűr
Egyik sem tetszett? Itt még több Valentin-napi manikűrt találsz!

Még több ötlet Valentin-napra:

 

 Nagyon vad! Leopárdmintás Valentin-napi manikűr:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top