nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szépüljünk
Hosszúból rövid haj – vágás nélkül

Hosszúból rövid haj – vágás nélkül

Unod a hosszú, kezelhetetlen hajadat, és szívesen megnéznéd, hogy állna neked egy rövidebb frizura? Mielőtt a fodrászhoz rohannál, csinálj magadnak hamis bubifrizurát, negyedóra alatt elkészül!
NLCafé
f Ajánlom
Hosszúból rövid haj - vágás nélkül

Amire szükséged lesz a hamis bubifrizurához: hajsütő, egy kisebb tükör, egy nagyobb, fogas hajcsat és több hullámcsat.

A hosszú hajadat tincsről tincsre süsd be, majd kezdd el feltekerni az ujjaid segítségével. Az állad vagy a füled magasságában tűzd meg a csigákat hullámcsattal. A frufrudat kedved szerint variálhatod: hagyhatod a szokott módon is, de át is fésülheted, ahogy a videó is mutatja, úgy még érdekesebb, játékosabb lesz a frizura. A végén kicsit rázd meg, majd kócold össze új frizurádat, és kész is a rövid haj. Ugye hogy semmi szükség ollóra?

 Még több frizuratipp:

Rövid hajhoz is léteznek trendi kiegészítők:

9 Fotó megtekintése

Kiegészítők rövid hajhoz

Rövid barna hajjal mutat legjobban, és ugye nem kell külön felhívni rá a figyelmet, hogy a cseresznye motívumnak kötelező valahol visszaköszönnie a szettben.
Még több +
Tóth Gabit láthatjuk mostanában hasonló kendőben. Hosszú hajhoz unalmas lenne, röviddel viszont kimondottan vagány. Ami jó hír, hogy drót van bevarrva az anyagba, így a masni is pont olyan lesz, mint a divatmagazinokban.
Még több +
A pillangóktól ugyan nem vagyunk oda, de hosszú frufrus aszimmetrikus rövid frizurába el tudjuk képzelni. A kontraszt kedvéért lógó fenekű farmerral és trikóval hordanánk.
Még több +
A sztárok közül egyre többen szavaznak a tollból készült fülbevalókra, rövid hajhoz ideális lehet ez a hosszú, színes, kellően feltűnő darab.
Még több +
Aki bátor az egyszerre több is berakhat ezekből a hajcsatokból, az viszont fontos, hogy a stílusuk egyezzen.
Még több +
Rövid szőke vagy akár barna hajhoz is el tudjuk képzelni, ezt a hajpántot, romantikus stílusú maxiruhával párosítanánk...
Még több +
Mi már ugyan kicsit unjuk a masnikat, főleg, hogy már boldog boldogtalan masnis hajpántot hord. De egy biztos, ha valakinek kicsit bohém, játékos a stílusa akkor nem szabad kihagynia. Nagy kék napszemüveggel jó páros.
Még több +
Akinek rövid a haja annak érdemes kisebb, de színes fülbevalókban is gondolkodnia. Ez az üvegből készült darab elegáns és vidám is egyszerre ezért akár kosztüm mellé is el tudjuk képzelni. De a strandon is megállja a helyét.
Még több +
Szerkesztőségi kedvenc lett ebből az elefántos fülbevalóból. Hasonló színű cipővel és szemsminkkel verhetetlen kombináció.
Még több +
Megosztás Facebookon