Szépüljünk

Valentin-nap: 3 parfüm a csábításért

Valentin-napra szerveztétek az első igazi randit, vagy csak a megszokott illatodat cserélnéd valami igazán romantikusra? Mutatunk három parfümöt, amivel nem foghatsz mellé: aki csak beléjük szippant, szerelmes lesz.

 Olyan parfümöket mutatunk, amivel garantált a Valentin-napi csábítás. A szerelem illatai bujaságot, eleganciát sugároznak viselőjükről, így egy romantikus Valentin-napi randin hasznodra lehetnek. Azok a pasik figyeljenek, akik nem tudják, mivel lepjék meg szerelmüket, ugyanis bármelyik parfüm szuper ajándék lehet Valentin-napra.

Chloé – Eau de Parfum

Ez az az illat, amivel tényleg biztosra mehetsz, mert mindenkinek, minden bőrtípushoz jól áll! Az üvege is igazán különleges, kecsességet, nőiességet sugároz. A parfüm tele van friss, zöld jegyekkel, amiben finoman ott lapul a pünkösdi rózsa, a frézia és a magnólia lágysága. 

Valentin-nap: 3 parfüm a csábításért

Prada – Amber

Az Amber egy virágos-keleties, kicsit “krémes” parfüm. Ha magadra fújod, olyan érzésed lesz, mintha egy isteni illatú, meleg második bőrbe burkolóztál volna, ami igazán kellemes érzés a Valentin-napot kísérő hűvös, nyirkos napokban.

Valentin-nap: 3 parfüm a csábításért

Chanel – Eau Premiere No 5.

Sokak szerint a Chanel No 5. maga AZ illat. Kortalan és romantikus. Az Eau Premiere a No 5. letisztultabb változata, amit könnyebb viselni, kicsit szelídebb, mondhatjuk, hogy a klasszikus parfüm fiatalított változata. 35 év alatti nőknek inkább ez való, 35 fölött pedig a No 5.-t ajánljuk. Ez egy különleges illat egy különleges Valentin-napi programra

Valentin-nap: 3 parfüm a csábításért

Még több ötlet Valentin-napra:

 Teszteld a kapcsolatotokat!

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top