nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szépüljünk
Dübörög a szempillabiznisz – vérfagyasztó kaland

Dübörög a szempillabiznisz – vérfagyasztó kaland

A műszempilla nem olyan drága, és nagyon jól mutat, már ha jól megcsinálják, de mi van, ha nem? Mindkét esetre láthatunk itt példát.
Avatar
cafeblog/nemharapaspenót
f Ajánlom

Emlékszem, három éve volt, hogy Andi barátnőm szempillái megtáltosodtak és legalább 20 kilót fogyott. Régen találkoztunk, ezért nem volt nehéz, hogy pofán csapjon ez a látványos és pozitív változás. 

A kilói nem érdekeltek, annál inkább a szempillái, mivel én szempillafestés nélkül nem teszem ki a lábam az utcára, ugyanis anélkül nincs arckifejezésem, zombi vagyok. A szempillaspirál és a szempilla-pödörítő az én legjobb barátaim. Rá is kérdeztem Andinál, hogy lettek ilyen csodálatosan rendezettek és kecsesek a pillái? Elárulta a titkot: 3D szempilla.

Utánanéztem az áraknak: Franciaországban 100 euró fölött mérik a tartós műszempillát, ezért inkább Magyarországon csináltattam meg, elérhető áron (6000 forintomba került). Gyönyörűek lettek. Élethű, mutatós, de visszafogott pilláim vannak, és reggel már-már úgy kelek fel, hogy “az aki szép, az reggel is szép“, nem kell hosszú(nak tűnő) perceket töltenem a tükör előtt, mázolni, pödörni, mázolni, pödörni és még mázolni, még pödörni.

Dübörög a szempilla-biznisz - vérfagyasztó kaland

Mivel szerelmes vagyok Párizsba, és minden érdekel, ami Párizzsal kapcsolatos, megnéztem, mi újság “szempillafronton” arrafelé. Rábukkantam egy “vicces” cikkre. A cikk írója ráharapott egy kuponos akcióra (igen, Franciaországban is Dunát lehet rekeszteni a kuponos weblapokkal). 115 euró helyett 35 eurót fizetett….

Tudd meg hogyan készült a szempilla ezért az árért! A teljes cikket a Nem harap a spenót blogon találod!

Megosztás Facebookon