Szépüljünk

Világsztárt ölel Hajas László – fotó

Hajas Lászlót szerintem most emberek milliói irigylik szerte a világon.

Az ismert fodrász a közösségi oldalán osztotta meg boldogságát rajongóival, miszerint nemrég egy világsztár került a kezei közé. Hajas a bejegyzésében azt is elmondta, hogy – nyilván a megállapodás miatt – egészen idáig nem beszélhetett arról, melyik sztár hölgy frizuráját vette kezelésbe. “Most már elárulhatom, hogy amikor Magyarországon járt, akkor én csinálhattam a haját, a képen: Eva Longoria – írta az ominózus posztban Hajas, aki – kicsit sem meglepő módon – több száz lájkot és kommentet gyűjtött be elismerésképp ismeretlenektől és ismerőseitől egyaránt.

Fotó: Hajas László Facebook
Fotó: Hajas László Facebook-oldala

Csonka András színész egy vicces kommenttel gratulált Hajasnak: Ha elgondolom, hogy ugyanaz a kéz húzta ki a tincseimet, mint Eváét, beleborzongok!” Természetesen kíváncsiak voltunk a nagy találkozás részleteire, Hajas Lászlót azonban ez idáig nem sikerült utolérnünk. Amint reagál a megkeresésünkre, frissítjük cikkünket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top