Szépüljünk

Milyen körömlakkot válassz?

Szeretem a letisztult, egyszínű körmöket és a rövid – már-már természetes fazont. Körömlakkok terén mindenevő vagyok, a feketétől az égető piroson át a világos bézsig mindent kipróbáltam már, ezért úgy döntöttem, most a nyár divatszíneire bízom magam.

Idén nyáron szinte bármilyen szín és forma közül választhatsz, hiszen szinte minden trendi. Hatalmas az idei paletta választéka!

A nőies barackos-rózsás árnyalatok nem maradhatnak ki. Minél lágyabb, nőiesebb az árnyalat, annál jobb választás. Árnyalattól függően viselheted hosszú vagy rövid körmön is – alapszabály, hogy az intenzívebb színek jobban mutatnak rövid, míg a lágyabbak hosszabb körmökön. Ha igazán nőies nőnek vallod magad, egy barackos-rózsás árnyalattal tutira nem lőhetsz mellé. Emellett pedig a finom rózsaszín a körmeiden a kezedet és az egész összhatást lágyabbá teszi.

Milyen körömlakkot válassz?

barna és bézs különféle árnyalataival tavalyelőtt találkozhattunk először a körmökön. Ma már bármelyik szalonban vagy drogériában beszerezhetsz a fenti árnyalatokból rengeteget. A barna igen jó választás, hiszen amellett, hogy szolid, választhatsz az egészen sötét barnától a piszkosfehérig mindent. Ha szereted a visszafogott megjelenést, de emellett szeretnéd, ha körmeid odavonzzák a tekinteteket, akkor válassz ebből a színcsoportból. Igazi 2014-es divat az egészen világos, már-már fehér barnás árnyalat. Minél világosabb, annál jobb.

Milyen körömlakkot válassz?

A lazacszín még mindig hatalmas sláger, és nagyon úgy tűnik, hogy jó pár évig még rajta lesz a divatpalettán. Igazi nyári szín, ami akár egy esős napon is meg tud nevettetni. Választhatod matt, gyöngyház vagy akár csillogós árnyalatban is. Még jobb, hogy a lazacszínű körmöket szinte bármelyik ruhádhoz viselheted, mert a legtöbb színnel szép párosítást vagy extravagáns kontrasztot ad.

Milyen körömlakkot válassz?

És még mi az, ami jöhet? Tudd meg a Veronica blogról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top