Szépüljünk

A friss Oscar-díjas Lupita Nyong’o az új Kate Middleton

Már őt is nők ezrei utánozzák.

Az idei Oscar-gála egyik emlékezetes momentuma volt, amikor a műsorvezető, Ellen DeGeneres pizzát rendelt a sztároknak, akik aztán összedobták egy kalapba a pizzafutár borravalóját. Lupita Nyong’o az ajakbalzsamját dobta a kalapba, ennek következtében derült ki, hogy a színésznő a Clarins márka HydraQuench Moisture Replenishing nevű termékét használta aznap. A nők pedig, akik olyan ajkakra áhítoznak, mint a friss Oscar-díjas színésznőé, annak rendje s módja szerint megrohamozták a márka webáruházát, és néhány óra alatt elkapkodták onnan a teljes rendelkezésre álló készletet az ajakbalzsamból, az ezt követő napokban pedig számos más boltból is elfogyott a termék.

A jelenség kísértetiesen hasonló ahhoz, mint amikor a Katalin hercegné által viselt, használt termékek ikertestvérei fogynak el viharos gyorsasággal a brit üzletekből. Úgy tűnik tehát, Lupita is jó úton halad a stílusikonná válás felé.

Lupita Nyong'o ajkát akarják a nők

Forrás: refinery29.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top