Szépüljünk

Ez jön divatba az ombre haj helyett

Az ombre hajfestés idén kimegy a divatból, de a színátmenetek velünk maradnak. "Átköltöznek" az ajkakra.

Ez jön divatba az ombre haj helyettA színátmenetesre rúzsozott ajkak olyan tervezők és divatházak bemutatóin tűntek fel, mint például a Miu Miu, Jason Wu, Prabal Gurung vagy a Dior, így kijelenthetjük, hogy az ombre rúzsozás jó eséllyel az elkövetkezendő hónapok egyik legfelkapottabb sminktrendje lesz.

A menő szájsminket ráadásul elkészíteni sem ördöngösség. Szükséged lesz egy rúzsra, valamint két, színben hozzá passzoló, sötétebb, illetve világosabb árnyalatú kontúrceruzára.

  1. A szádat kontúrozd, majd az ajkaid teljes felületét finoman satírozd át a világosabb árnyalatú kontúrceruzával!
  2. Rúzsozd ki az egész szád!
  3. A sötétebb árnyalatú kontúrceruzával satírozd át az ajkaid külső harmadát! A ceruzát használd úgy, mintha kontúroznál, de a megszokottnál vastagabb vonalban.
  4. A két árnyalatot egy szájecset, vagy ha olyanod nincs, akkor a kisujjad segítségével, finoman dolgozd össze, úgy, hogy színátmenetet kapj. (Tovább fokozhatod a hatást, ha legvégül átlátszó szájfénnyel is átkened az ajkaidat.)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top