Szépüljünk

Így lehetsz topon karácsonyra!

Hogy az ünnepek alatt is a legjobb formádat hozd!

Ideális ajándék lehet szeretteinknek vagy akár önmagunknak az immár hatodjára indított, ötnapos  tanfolyamunk, amelynek színvonalát a Cosmopolitan, az Elle, a Marie Claire, a Maxima főszerkesztői és legkitűnőbb stílustanácsadói garantálják!

Minimum 5 jó okot tudunk arra, hogy ezt a programot válaszd november 16-17-én; november 30-án és december 1-én, valamint a záró napon: december 8-án.

Így lehetsz topon karácsonyra!

1. Önbizalommal töltünk fel! …hiszen a kurzus segítségével felfedezheted egyéni stílusodat, és kihozhatod magadból a maximumot.

2. Mindenről szó lesz, ami divat, szépség és trend!

3. A szakma neves képviselői oktatnak: többek között Gera Anna sminkmester, Hajas László mesterfodrász, Kiss Szilárd, a  Cosmopolitan,  Gurics Krisztina, az Elle  és Lackó Mónika, a Marie Claire divat- és szépségszerkesztői.

4. A kurzus személyre szabott; olyan „megoldó kulcsot” ad át, aminek birtokában mindenki tudatosan mozoghat a szépségápolási termékek, a színek, a formák és a trendek világában. 

5. Pluszajándékokkal, vásárlási utalványokkal halmozunk el: többek között egy 20 ezer forint értékű, nemzetközi színvonalú kozmetikai márkákból összeállított szépségcsomaggal.

Támogatóink között ott van a Rouge Avenue Collection is; a Stílus&Szenvedély divatmárkája. 

Stílusakadémia – ahol kitalálhatod önmagad!

Bővebb információt itt találsz: Stílusakadémia

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top