Szépüljünk

Itt a mellragasztó!

Ha önmagában véve nem elég a push-up melltartó, akár bele is ragaszthatjuk a melleinket…

Egy kaliforniai kozmetikus, Dawn Jackson éveken át fáradhatatlanul kísérletezett a legkülönfélébb szabású melltartókkal és melltartóbetétekkel, egy olyat sem talált, melyben tökéletesen álltak volna a keblei. Bánatában fogta magát és nekilátott egy olyan ragasztóanyag megalkotásának, mely a gravitációt meghazudtoló módon rögzíti a melleket.

A stiftes ragasztóhoz hasonló állagú kencét a keblekre kell kenni, majd a melltartóba vagy egy arra alkalmas, más ruhadarabba ragasztani vele a melleket, a kívánt pozícióban.

Előtte-utána

Előtte-utána

Képek: Facebook

“Ez az igazi szenvedélyem. Létrehozni egy olyan terméket, amely valóra váltja, amit ígér és a nők úgy érzik tőle, hogy csodálatosan néznek ki” – írja weboldalán a feltaláló. Arról ugyanakkor szemérmesen hallgat, hogy milyen érzés eltávolítani a keblekről a ragasztóval rögzített holmit.

A ragasztó jövő hónapban kerül majd kereskedelmi forgalomba Amerikában, azt azonban még nem hozták nyilvánosságra, hogy mennyibe fog kerülni. Akárhogy is: nyilvánvalóan lesznek majd, akik ezt is megveszik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top