Szépüljünk

Olcsó szappan a sztárok kedvence

A különleges folyékony szappannal fogat és hajat is lehet mosni. Egyebek mellett.

A borsmentaalapú Dr. Bronner folyékony szappan 64 éve jelent meg a piacon, mostanában azonban konkrétan szupertrendi lett, köszönhetően annak, hogy több világhíresség, így például Lady Gaga, Gwyneth Paltrow, Drew Barrymore, Sandra Bullock, sőt még a rapper Eminem is elárulta, hogy rendszeresen használja az átszámítva nagyjából 675 forintba kerülő terméket.

Olcsó szappan a sztárok kedvence

A multifunkcionális szappannal nemcsak kezet mosni és fürdeni lehet, de samponként, fogkrémként és szájvízként, műfogsortisztítóként, dezodorként, masszázsolajként, hűsítő krémként és borotvazseléként is használható. Mosogató- és mosószerként, vécétisztításhoz, gyümölcsök mosásához és kutyasamponként is beválik, sőt még a kerti növényeinket is megpermetezhetjük vele.

A szappan ráadásul kizárólag bioösszetevőket tartalmaz és teljesen környezetbarát, a sztárok vélhetőleg ebből az okból is szeretik hangoztatni, hogy ilyet használnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top