Szépüljünk

Így néz ki retus nélkül a szupermodell

Még az ő teste sem elég tökéletes. Legalábbis a retusőrök szerint.

A Victoria’s Secretről tudható, hogy előszeretettel és merészen használják a Photoshopot, és gyakran igencsak túllőnek vele a célon. A márka legutóbbi fürdőruha-katalógusához készült fotósorozatból felkerült az internetre néhány retusálatlan kép, melyeken Doutzen Kroes holland szupermodell pózol.

Forrás: Jezebel.com
Forrás: Jezebel.com

 
A nyers fotókat és a katalógusba került képeket összehasonlítva jól látszik, mit javítgattak ki utólag a retusőrök. Ezen az első képen például kiretusálták a homlokráncait és a hónaljában lévő anyajegyet, de a tankini rakoncátlan redőit is Photoshoppal vasalták ki.

Forrás: Jezebel.com
Forrás: Jezebel.com

 

A második képen Kroes hónalja némileg összeráncolódott és a kissé kitekert pózban az oldalán is „hurkák” keletkeztek, ezeket azonban utólag mind eltüntették. Az is jól látszik, hogy a fotózáson a modell testszínű bugyit viselt a bikinialsó alatt, amivel szintén adott némi munkát a retusőröknek.

Forrás: Jezebel.com
Forrás: Jezebel.com

 

A harmadik fotón ismét csak a hunyorgástól keletkezett homlokráncokat simították ki és az oldalát karcsúsították, de a fürdőruha pántjait is kiradírozták, nehogy az vegye el a kedvét a potenciális vásárlóknak…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top