Szépüljünk

A szürke ötven árnyalata elérte a sminkeket is

Reneszánszát éli a szürkével festett füstös szem. Barnákkal az erotikus szerelmi történet megjelenése óta csak az fest, aki még nem olvasta a könyvet, vagy tényleg nem szereti magát szürkében látni.

A Szürke ötven árnyalata az idei évnek nem csupán az egyik, ha nem a legnagyobb könyvslágere, de önmagában kezd márkanévvé válni. Bármi, amit az erotikus szerelmes regényre utaló névvel vagy képi megjelenítéssel látnak el, azonnal slágerré válik.A szürke ötven árnyalata elérte a sminkeket is

A könyvsorozat ilyen módon már ötletet adott divatkampányoknak, playlisteknek, koppintás-könyveknek, és persze már a film is készül. Nem maradt rest az egyik legnagyobb és legnépszerűbb sminkgyártó, a Bobbi Brown sem; az új kollekció reklámszövege alig titkoltan hajaz a regényre: „Mióta ilyen vadító a szürke?”

Valójában persze mindig az is az volt, ha a füstös szemekről elismerjük, hogy nem pont a szende szüzek kedvenc sminkje. Bobbi Brown palettája persze nem vonultatja fel a szürke mind az ötven árnyalatát, hatot viszont igen. A majdnem fehértől kezdve a feketéig – mely végül is egyfajta nagyon-nagyon sötét szürkének is felfogható – találhatóak meg az árnyalatok a kis palettában, mely fele-fele részben tartalmaz matt és fényes púdereket. Ha szeretnénk ősszel kicsit komolyabban sminkelni, akkor megéri ebbe a palettába befektetni, de nyilván a drogériákban is megjelennek addigra a koppintások, melyekkel szintén el lehet készíteni a szerelmes regénybe illő sminket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top