Szépüljünk

Új őrület: filmsztáros műköröm

Bár profi munkának tűnik, az egyetemista lány csupán a saját és barátai szórakoztatására dekorálja a körmeit mesehősökkel és filmes karakterekkel.

A 24 éves Kayleigh O’Connor nyolc évvel ezelőtt kezdett illatszerboltokban beszerezhető „csináld magad” készletekkel saját magának műkörmöt építeni, ám hamar ráunt a hagyományos színekre és mintákra, ezért kísérletezni kezdett.

Hófehérke
Hófehérke

 

Ikonikus mintákat, elsősorban mesehősöket, filmes karaktereket, illetve zenészeket pingált a műkörmeire, később elkezdte a körmök formáját is a figurákhoz alakítani.

 

Ollókezű Edward és Batman
Ollókezű Edward és Batman

A lány jelenleg a Birminghami Egyetem média szakán tanul, műkörmös tanfolyamra viszont soha nem járt, mindent autodidakta módon sajátított el. A körmöket előbb kidekorálja, majd csak ezután ragasztja fel. Az alkotásait szívesen mutogatja, de azt nem szereti, ha őt magát is lefotózzák.

Star Wars
Star Wars

Bár a műkörmözés számára egyelőre csupán hobbi, elképzelhetőnek tartja, hogy később esetleg saját körömszalont nyit. Az biztos, hogy amit csinál, az kapásból szimpatikusabb, mint a csicsás, a kacsaláb formájú és az arcképes körmök együttvéve.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top