Szépüljünk

Retus után egyetlen ép testrészük sem maradt

Az egyik amerikai ruhamárka reklámfotóján gyakorlatilag gnómmá retusálták a modelleket.

A Hollister márka hivatalos Facebook-oldalán tette közzé az alábbi képet, melyről azt hihetnénk, hogy csupán egy rossz poén, pedig nem az. Komolyan gondolták. 

Retus után egyetlen ép testrészük sem maradt

 

Első pillantásra szembetűnő, hogy a fiú alsótestéből hiányzik egy darab, de ha jobban megnézzük a képet, mindkét modell teste meglehetősen aránytalannak és természetellenes állásúnak tűnik. A lány fejét mintha összenyomták és lejjebb csúsztatták volna, a fiú hóna alatt pedig elvileg látszódnia kellene a bikinifelsője – vagy a csupasz melle – aljának, ehelyett viszont csak egy szokatlanul hosszú és lapos törzset látunk, a keblek meglétére való bármiféle utalás nélkül.

„Úgy néznek ki, mintha Barbie szteroidokon élne” – fogalmazott igen találóan az egyik hozzászóló a közösségi oldalon. „Még én is ügyesebben használom a Photoshopot, mint ti” – így egy másik megjegyzés a több százból, melyek a fotót kritizálták egészen addig, míg az oldal szerkesztői le nem cserélték azt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top