Szépüljünk

Lagerfeld beszólt Pippának

Karl Lagerfeld meglehetősen sommás véleményt alkotott a fiatalabbik Middleton lányról.

„Nem szeretem az arcát. Csak a fenekét szabadna mutogatnia” – jelentette ki Karl Lagerfeld Pippa Middletonnal kapcsolatban egy brit lapnak adott interjújában. Igaz, azt már nem mondta meg, hogy az arcával akkor mégis mit csináljon: plasztikáztassa, húzzon rá papírzacskót, esetleg elég lenne az is, ha folyton napszemüvegben járna, mint a jó öreg Karl?!

A világhírű divattervező a két Middleton lány közül egyértelműen Kate-et tartja szimpatikusabbnak: méltatta az alakját, és elárulta azt is, hogy az ilyen típusú, „romantikus szépségeket” kedveli, sőt hozzátette, hogy Kate tökéletes választás egy fiú számára. Vilmos herceg tehát nem fogott mellé.

Még jobban választott viszont David Beckham, amikor elvette Victoriát, ő ugyanis még Katalin hercegnét is felülmúlja, legalábbis a divattervező szerint. „Gyönyörű férje van és csodálatos gyerekei, ő pedig karriert épít a divat világában. És az a test, négy gyerek után! Nem sokaknak van ilyen teste. Nagyon fegyelmezett” – áradozott Lagerfeld.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top