Szépüljünk

Nyolcszoros áron is kapkodják a csodakörömlakkot

A márványos felületű lakkot limitált szériában dobták piacra. Aki tudott belőle vásárolni, internetes aukciókon kaszálhat vele.

Az OPI cég kizárólag Franciaországban, ott is limitált darabszámban dobta piacra legújabb csodakörömlakkját. Az olajos fényű, márványos mintázatú lakk a körömlakkok egyre unalmasabbá váló piacán valóban kimondottan eredetinek számít, aminek következtében máris sokkal többen szeretnének belőle vásárolni, mint ahány üveg egyáltalán forgalomba került.

 

Kép: kimkimsjourney.blogspot.com
Kép: kimkimsjourney.blogspot.com

A lakkokért az eBay aukciós oldalon is hatalmas küzdelem folyik, akadnak, akik az eredeti ár nagyjából nyolcszorosát, 70 dollár – azaz 16 600 forint – körüli összeget is hajlandóak kifizetni egyetlen üvegért.

A hatalmas siker dacára a cég szóvivője a sajtónak nyilatkozva közölte, hogy a különleges lakk csupán a franciaországi promóció alkalmából került a boltokba, és nem tervezik más országokban és/vagy nagyobb mennyiségben értékesíteni. Kár.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top