nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szépüljünk
Sminkeld magad Facebookra!

Sminkeld magad Facebookra!

Nem vicc: napokon belül megvásárolható a Facebook-smink.
NLCafé
f Ajánlom

A Facebook színvilága ihlette szemhéjpúder-palettáról készült első képek még áprilisban bukkantak fel az interneten, ám akkor inkább még áprilisi tréfának tűnt a dolog. A héten azonban kiderült, hogy egy valós termékről van szó, melyet ráadásul a patinás francia Yves Saint Laurent-divatház dob piacra július 19-én.

Sminkeld magad Facebookra!

A palettából mindössze 1650 darabos limitált széria készült, melynek darabját 39 fontért, azaz nagyjából 14 300 forintért lehet megvásárolni, stílszerűen az Yves Saint Laurent Facebook-oldalán keresztül.

A paletta három olyan színt is tartalmaz, mely szinte bármely sminkkészletben megtalálható: feketét, szürkét és fehéret, emellett kvázi különlegessége a jellegzetes Facebook-kék árnyalat, ami azonban – ha a gyakorlati használhatóságot nézzük – igencsak keveseknek áll jól. Így a termék vélhetőleg leginkább a gyűjtők számára lehet izgalmas.

Vincent Damien, a közösségi oldal franciaországi kereskedelmi igazgatója persze elvárható módon el van ragadtatva: „Megtisztetetés számunkra, hogy egy olyan neves márka, mint az Yves Saint Laurent a Facebook színkódjait használta ehhez a különleges termékhez.”

Megosztás Facebookon