Szépüljünk

Elbánt a modell testével a Victoria’s Secret

Örülhet a modell, hogy a valóságban nem úgy néz ki, mint a fotón.

A világ leghíresebb fehérneműmárkájának Facebook-oldalán tették közzé a hét elején az alábbi kampányfotót, mely abszolút beleillik a „nézni is rossz” kategóriába. A retusőr vélhetőleg a modell combjai között is kilátást akart biztosítani a tengerre, más magyarázat ugyanis nincs arra, hogy miért kellett torz, műanyagszerű hengereket retusálni az egyébként – a kis képek tanúsága szerint – formás combokból.

 

Elbánt a modell testével a Victoria’s Secret

 

 

A retusbakin kiakadtak a márka rajongói is, a közösségi oldalon több mint 2000 hozzászólás érkezett a képhez. „Szégyen a Victoria’s Secretre nézve. A modelljeitek úgy szépek, ahogy vannak, de ti mégis szükségét éreztétek, hogy gusztustalanná photoshopoljátok. Pedig a kevesebb több!” – írta egy svéd nő. „A két combja közötti retus olyan, mintha egy hétéves gyerek csinálta volna. Nem segítetek nekünk, nőknek, hogy több önbizalmunk legyen. A modell már így is sovány, miért kellett még tovább vékonyítani a combjait? És ő maga mit gondolhat erről? Annyira szomorú ez az egész!” – így egy másik hozzászóló.

A Victoria’s Secret illetékesei egyelőre semmilyen formában nem reagáltak a felzúdulásra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top