Szépüljünk

Esőbe fulladt a Szépségkirálynő-parti

A TV2 ismét megválasztotta az év legszebb nőjét (idén Cserháti Tamarára esett a választás), amit egy buli keretén belül meg is kellett ünnepelniük. Elmentünk és megnéztük.
Nézd meg a győzteseke!
Nézd meg a győzteseket!

Már az vészjósló, hogy a budapesti Kopaszi-gáthoz érve dörög és villámlik, de ha a fesztiválokon kibírunk egy kis esőt, akkor egy szépségkirálynő-parti nem jelenthet kihívást. A buli helyszínéül szolgáló Bistro étteremhez érve a gyors regisztráció után azonnal a sűrűjébe kerülünk egy pohár – szigorúan édes – pezsgő kíséretében (nemhiába: a szervezők biztosra mentek; tapasztalatból tudjuk, hogy abban a buliban, ahol a welcome drink édes pezsgő, a csajok elég hamar ellazulnak).

Mélynövésű szépségkirálynők és melltartó nélküli sztárvendég
A felhozatal viszonylag vegyes: öltönyös ifjú titánok és botoxszal megfiatalított 50-es urak versengtek azoknak a csajoknak a kegyeiért, akik kellően magas sarkú cipőt húztak. Itt ugyanis csak annak igazán magas a piaci értéke, aki legalább tízcentis sarkakon tipeg, mindenki más – minket is beleértve – mehet a levesbe. A meghívott csajok kilencven százaléka testre simuló miniruhában vonul, amitől a rendezvény akár az Éden Hotel záróbulija is lehetne, ráadásul az is kiderült, hogy a Piña Colada már múlté, és egy trendi csaj manapság rozét iszik. A győztesek (Bencsik Emerencia lett Miss Intercontinental, vagyis ő a közönségdíjas, Kocsis Alexandra a Miss Earth, Konkoly Ágnes pedig a Miss Universe címmel térhetett haza. Az idei Miss World Hungary, tehát a „fő-fő szépségkirálynő” Cserháti Tamara lett, aki többek között egy autót és egy lakást nyert) az idei trendnek megfelelően natúr színű miniruhában, és a Kate Middleton által felfuttatott púderszínű tűsarkúban jelentek meg a rendezvényen, és persze szigorúan koronában. A legfurcsább az, hogy a szépségkirálynők mind nagyon alacsonyak: tűsarkúban is alig érik el a 170 centit. Talán csak a közönségdíjas Bencsik Emerencia magasabb az átlagnál. 

Kik szavazták meg, hogy ki a legszebb?
Szávay Ági teniszező, aki a lányok mosolyára volt a leginkább kíváncsi, Pantl Péter, a CKM főszerkesztője, aki állítólag a lányok lelkét is nézte, Szabó Dóra, a tavalyi Miss Earth Hungary, Kasza Tibi, aki fotózta is a lányokat, Michelisz Norbert autóversenyző, Benes Anita divattervező és dr. László Zsolt plasztikai sebész.

A műsor producere, Hajdú Péter vadonatúj frizurájú nejével, Sarka Katával érkezik a helyszínre, és becsületére legyen mondva, tényleg mindent megtesz, hogy a nép úgy érezze, igazán exkluzív parti részese lehet. Meghívta legfrissebb megasztárunkat, Radics Gigit, és bejelenti az est sztárvendégét is, Alexandra Stant, aki fellépőszettnek jobb híján egy bájos, kinyúlt, áttetsző alvós pólót választott. Kiegészítőnek pedig egy szaxofonos fiút. A fiatal művész előadja két legnagyobb slágerét, majd kezdetét veszi a buli. Vagyis csak venné, mert ekkor leszakad az ég.

Még több kép a galériában!
Még több kép a galériában!

Palcsó Tomi és a monszun
A vihar láthatóan összezavarja a népet. A vastag sminkben megjelent lányok attól félve, hogy leázik a gondosan összefestett arcuk, fejvesztve próbálnak bejutni a teraszról valami fedett helyre. A dolgot nehezíti, hogy a férfiak ugyanekkor mérnöki pontossággal belőtt hajukat kezdik félteni, így a bejáratnál a jólneveltséget félretéve lökdösték azokat a nőket, akiket addig nem sikerült közelebbről megismerni. Egyedül az este egyik celebje, Palcsó Tomi és az ő barátnője maradnak a teraszon annak reményében, hogy a konkurenciától ilyen egyszerű módon megszabadulva sikerül néhány igazán előnyös fotót összehozni a bulvármédia számára.

Királynőkisokos

Miss World Hungary: Cserháti Tamara
Hol lesz a világverseny? Mongólia

Mit nyert? Többek között egy autót, egy 500 ezer forint értékű körömkozmetikai ajándékcsomagot és reklámfotózást, valamint közel félmillió forint értékű ékszerrel távozhatott.

Miss Universe Hungary: Konkoly Ágnes
Hol lesz a világverseny? Chile
Mit nyert?  Többek között egy luxusszínvonalon berendezett lakást egy évre, egy két fő részére szóló luxusüdülést Balin, egy 250 ezer forint értékű körömkozmetikai ajándékcsomagot és reklámfotózást, valamint egy 250 ezer forint értékű vásárlási utalványt egy fehérneműmárka jóvoltából.

Miss Earth Hungary: Kocsis Alexandra
Hol lesz a világverseny? Indonézia
Mit nyert? Többek között egy teljeskörűen berendezett kertkapcsolatos lakást, egy kétszázötvenezer forint értékű körömkozmetikai ajándékcsomagot és reklámfotózást kapott.

Tömeg és zugcigizés
A cigifüggő csajok egy része sajnos nem tudja megoldani, hogy az eresz alatt füstölögjön, ezért jobb híján a mellékhelyiségben csillapítják nikotinéhségüket. Nagyjából ezt az a pont, amikor úgy érezzük, jobb, ha elhagyjuk a helyszínt, próbálunk ugyan táncolni egy kicsit, de a táncteret ellepték az addigra bőrig ázott vendégek, és a frissen összejött párok is hevesen csókolóznak az eldugott sarkakban. Az viszont szerencse, hogy a királynők még ekkor is fáradhatatlanul mosolyognak…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top