Szépüljünk

Festeti 5 éves fia haját Gwen Stefani

Az énekesnő tesz róla, hogy fia a lehető legjobban hasonlítson rá. Akkor is, ha ezzel a gyerek egészségét is kockára teszi.

Míg az anyák többsége igyekszik gyermekét minél inkább távol tartani az egészségkárosító, szintetikus anyagoktól, Gwen Stefani máris vígan festeti óvodás korú fia, Kingston haját.

Tavaly nyáron
Tavaly kék

 

Mostanában
Idén szőke

 

 Képek: Daily Mail / The Stir

 

A most 5 éves kissrác tavaly nyáron kék punkfrizurát viselt, idén viszont a róla megjelent legfrissebb fotók tanúsága szerint édesanyjáéhoz hasonló, hidrogénszőke frizurát kapott – melynek tövében már élesen kikandikál a lenövés. Szemmel láthatólag tehát nem arról van szó, hogy a gyerek haját kiszívta volna a nap.

A szakemberek arra figyelmeztetnek, hogy a hajfestékekben található anyagok – így például a kőszénkátrány vagy a parabének – különösen veszélyesek lehetnek a gyerekek fejlődésben lévő szervezetére, hormonális zavarokat, sőt hosszabb távon akár rákot is okozhatnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top