Szépüljünk

Divat a lenőtt köröm

A trendi manikűr elkészítése persze nem úszható meg annyival, hogy szimplán lenöveszted a lakkot a körmeiden.

A színátmenetes festés mellett idén nyáron a lenőtt – vagyis egész pontosan a lenőtt hatású – lakkozás is menő lesz. Hatású, hiszen ennek manikűrnek épp az a lényege, hogy a köröm tövét festjük ki élénkebb színnel, olyan ívben, mintha le lenne nőve.

A lakkozást házilag is elkészítheted, ehhez egy élénkebb és egy semlegesebb színű körömlakkra – például az idei trendeknek megfelelően narancssárgára és fehérre –, valamint átlátszó fedőlakkra lesz szükséged.

 

Forrás: beautyhigh.com
Forrás: beautyhigh.com

Első lépésben lakkozd ki a körmeid teljes felületét az élénkebb színű lakkal, majd várd meg, ameddig ez a réteg megszárad. Ezután óvatosan, a körmeid tövénél nagyjából 2-3 millimétert félkörívben kihagyva fess rá a másik színnel! Miután ez is megszáradt, kend át a körmöket az átlátszó lakkal is, hogy a felületük egységes legyen, és ha már ennyit fáradoztál az elkészítéssel, minél tovább tartson a végeredmény!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top