Szépüljünk

Kanállal göndöríti szempilláit Miranda Kerr

A modell méregdrága luxuskozmetikumok helyett természetes olajokkal és házi praktikákkal szépül.
Miranda Kerr
Miranda Kerr

A 29 éves Miranda Kerr tavaly adott életet első gyermekének. Mint azt a BellaSugarnak nyilatkozva elmondta, amióta anya lett, jóval kevesebb időt tölt szépítkezéssel, mint korábban, és gyakran alkalmaz házi praktikákat.

A szempilláit például kanál segítségével göndöríti, mégpedig oly módon, hogy miután felkente a szempillaspirált, a pillái tövébe helyezi a kanalat és az ujjaival néhány másodpercre rászorítja a pillákat. Állítása szerint ez gyorsabb és hatékonyabb módszer, mint a szempilla-göndörítő használata.

A modell már korábban is többször hangoztatta, hogy minden nap fogyaszt kókuszolajat, ami segít formában tartani a testét. Most azonban elárulta azt is, hogy szépítőszerekből is a természetes készítményeket részesíti előnyben. Bőrhibák ellen rózsaolajat használ, ami bizonyítottan hatásos a pattanások, foltok kezelésében. Bőre fiatalosságát csipkebogyóolajjal óvja, míg hidratáló gyanánt rózsaolajat használ. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top