Szépüljünk

Kimegy a divatból a szemöldök?

Az elmúlt évek egyik legrémisztőbb szépészeti trendje visszatért.

Legutóbb a 2009–10-es őszi–téli szezonban volt divat a teljesen leborotvált vagy kifehérített szemöldök. A garantáltan ijesztő külsőt kölcsönző trend több neves divatház – így a Givenchy és a Prada – kampányfotóin, valamint a legnevesebb divatmagazinokban és a kifutókon is megjelent, első számú zászlóvivője Lara Stone holland szupermodell volt. Az irányzat mindennapi viseletként végül nem tudott elterjedni – szerencsére –, és reméltük, hogy egyszer s mindenkorra eltűnik a divatból is. Hiába.

Kimegy a divatból a szemöldök?

 

Kimegy a divatból a szemöldök?

 

 Képek: style.com / Self Service

 

A tetovált lány című film főhősnője, Lisbeth Salander – akinek külseje a szakértők szerint idén trendteremtő lesz – fehérített szemöldököt kapott Pat McGrath sminkmestertől. Ebben a hónapban pedig a francia Self Service divatmagazin címlapján szerepel Daphne Groeneveld modell szintén fehérített szemöldökkel, légylábpillákkal súlyosbítva.

Úgy tűnik, a divatvilág újból próbálkozik a rémisztő szemöldöktrend elterjesztésével. Bízunk benne, hogy ezúttal sem jön össze…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top