Szépüljünk

Újra divatba hozzák a természetességet a Middleton lányok

Szolidan sminkelt, friss, tiszta arcbőr és plasztikamentes természetesség – állítólag ez a trend várható 2012-ben. Amihez köze van a Middleton lányokat övező globális felhajtásnak is.
Pippa a természetességet népszerűsíti
Pippa a természetességet népszerűsíti

Ha hinni lehet a jóslatoknak, idén csak a pattanásoktól kell megszabadulnunk, már akinek vannak olyanok. Legalábbis ezt állítja egy elismert, brit, kozmetikai sztárdoki, Aamer Khan, aki szerint a 30-as nők többsége 2012-ben inkább sebészeti beavatkozások nélkül szeretné természetes szépségét hangsúlyozni.

„Az utóbbi időkben látott, túlzásba vitt szépészeti beavatkozások a hölgyekből kifejezetten ellentétes érzelmeket váltottak ki. Egyre többen határozottan nem akarnak plasztikcicának tűnni. Tavaly például még Madonnát is erős kritikákkal illették túl kerekre sikerült orcái miatt” – nyilatkozta nemrég egy plasztikai sebész a The Sunnak. Szerinte egy éve még Cheryl Cole-ért rajongtak, idén viszont inkább a Middleton testvérek természetesen tiszta és friss külsejére vágynak a harmincas hölgyek.

Sőt, a szakember szerint Pippa Middleton kerek hátsóját is inkább megfelelő táplálkozással és testmozgással szeretnék majd elérni a sebészettől megcsömörlött nők. Úgy legyen!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top