Szépüljünk

Divat lesz, ha a pasid lakkozza a körmét

Férfiak számára készült körömlakk-kollekcióval rukkolt elő egy amerikai kozmetikai cég.
Férfias árnyalatok
Férfias árnyalatok

„A tiszta, tökéletesen manikűrözött kéz a siker és a hatalom jele, ezekkel a merész színekkel viszont a férfiak is kifejezhetik önmagukat és azt, hogy nem korlátozzák őket a társadalmi szabályok” – magyarázta Marco Berardini, az Evolution Man márka menedzsere egy sajtónyilatkozatában.

A lakkozott férfikörmöket eddig leginkább rocksztárok, illetve olyan különc hírességek vállalták be, mint például Johnny Depp, David Beckham vagy Harry herceg. A termék gyártója viszont azt szeretné elérni, hogy a lakkozott köröm a hétköznapi férfiak számára se legyen többé tabu.

„Határozottan kevésbé végleges, mint egy tetoválás, és az aktuális hangulatodnak, illetve divatirányzatoknak megfelelően váltogathatod a színét” – ecsetelte a körömlakk előnyeit Berardini.

A körömlakkot első körben háromféle „férfias” árnyalatban: matt világosszürkében, valamint metálfényű lilásvörösben és sötétszürkében dobják piacra, illetve a kollekcióba bekerült még egy fedőlakk is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top