Szépüljünk

40 másodperc alatt 10 évvel fiatalít a csodabalzsam

A legújabb "csodakencét" eredetileg filmsztároknak fejlesztették ki, hogy minél jobban mutassanak a nagy felbontású képeken.

A Nanoblur balzsam nem kevesebbet ígér, mint hogy a felkenést követően mindössze 40 másodperc leforgása alatt eltünteti a ráncokat, a foltokat, a tág pórusokat és a bőr egyéb egyenetlenségeit, összességben véve pedig olyan hibátlannak mutatja a bőrt, mintha azt élőben retusálták volna tökéletesre és legalább 10 évvel fiatalabbra.

Retus élőben
Élőben retusál a balzsam

 

A kence valójában persze nem művel csodát a bőr szerkezetével, csupán rendkívül meggyőző optikai csalódást kelt: speciális, apró részecskéi oly módon szórják a fényt, hogy az elhomályosítja a bőrhibákat.

„Ha adsz egy fényképet egy digitális retusőrnek, az első amit tesz, általában az, hogy elmossa rajta a bőr tökéletlenségeit. Ez a termék is ezt teszi: annyi különböző irányba szórja a fényt, hogy végül azt a hatást kelti, mintha a matt üvegre néznél” – magyarázta Brandon Truaxe, a balzsamot kifejlesztő kanadai Indeed Labs vezetője.

A Nanoblurt eddig a világ 22 országában dobták piacra – Európában egyelőre csak Spanyolországban, Portugáliában és az Egyesült Királyságban –, és mindenhol rövid időn belül az eladási listák élére került. Az ára ráadásul egy jó minőségű alapozóéhoz viszonyítva nem is eget rengetően magas: a szigetországban 19,99 fontba, azaz alig 6800 forintba kerül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top