Szépüljünk

Őszülésgátló pirula váltja le a hajfestéket?

Ha még nem kezdtél őszülni, van esélyed arra, hogy még időben feltalálják az őszülést gátló csodapirulát. Legalábbis a szakemberek állítják, hogy már nem kell rá sokat várni.

Hajfesték helyett elég lesz egy pirula Egy egyszerű étrend-kiegészítő szedésével hamarosan megelőzhető lesz az őszülés a kutatók szerint. A készítmény gyümölcskivonat-alapú, melynek eredete egyelőre titkos. A szer az úgynevezett oxidatív stressz ellen nyújt védelmet, amely általában 30 éves kor körül jelentkezik, amikor a hajsejtek már sokkal érzékenyebbek a méreganyagokra, ez is hozzájárul az őszüléshez.

A csodapirula az ígéretek szerint lehetővé teszi majd, hogy akár életünk végéig megmaradjon meg az eredeti hajszínünk. Szedését viszont mindenképpen ajánlott időben indítani a szakemberek szerint, mert ha már elkezdődött az őszülés, a szer sem hatásos, a folyamatot ugyanis nem lehet visszafordítani.

A szépségápolási áttörést több mint egy évtizedes kutatás után hozta nyilvánosságra az egyik legnagyobb kozmetikai és hajápoló termékeket gyártó nemzetközi cég. Sajnos, egyelőre teljesen bizonytalan, mikor kerül piacra az új étrend-kiegészítő, mert a tesztelések még nem fejeződtek be. Ugyanis az őszülés folyamata évtizedekig tarthat, ezért hosszú idő alatt igazolódik vissza, valóban hatékony-e a termék.

Arra számítanak, hogy nők és férfiak körében egyaránt népszerű lesz az őszülésgátló. A felmérések szerint 2008 és 2010 között 50 százalékkal nőtt a hajukat festő férfiak száma, a nőknek pedig már a kétharmada visel mesterséges színű hajkoronát.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top