Szépüljünk

Smink nélkül is jól néz ki Kylie Minogue

Most kifejezetten örültünk, hogy egy sztárt smink nélkül kaptak lencsevégre. Íme a bizonyíték, hogy természetesen is lehetünk szépek, akár negyvenes éveinkben is.

Kylie Minogue teljesen átlagos nőként sétált a minap Londonban. Miután leparkolta a kocsiját, és az edzőterem felé vette az irányt, alig győzött mosolyogni a fotósoknak, habár minden oka megvan rá: az arca festék nélkül is kifogástalan. Az énekesnő igazán bomba formában van, pedig nemrég ért véget fárasztó, világ körüli turnéja.

Kylie Minogue
Kylie Minogue
Pippa Middleton
Pippa Middleton

A 43 éves ausztrál sztárt mindenesetre ritkán látni ilyen egyszerű és sportos szerelésben: fekete cicanadrágot és a hűvös időre tekintettel egy fekete, bézs színű szegélyekkel díszített esőkabátot viselt. Mindezt hasonló színű cipővel és kézi táskával egészítette ki. Ugyanezt a derékon megkötős, combközépig érő kabátot egyébként nemrég Pippa Middletonon is láthattunk, és rajta is kifejezetten jól állt. A népszerű ruhadarab mostanra valószínűleg hiánycikk a boltokban.

Kylie-t egyébként nemcsak kedvenc edzőterme, de a munkája is Londonhoz köti mostanában: április óta ugyanis a Betty Blue Eyes című musicalben egy animatronikus malacnak kölcsönzi egyedülálló hangját a Novello Színházban.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top