Szépüljünk

Közönségesen sminkel Kate Middleton a divatikon szerint

A divatdíva, Vivienne Westwood nem rejti véka alá a véleményét még Cambridge hercegnőjével kapcsolatban sem: egy interjúban túlságosan átlagosnak nevezte Kate stílusát, és különösen a jellegzetes sminkjét kritizálta.

A 70 éves, brit divattervező így nyilatkozott a Sunday Timesnak: „Szerintem problémája van a szemfestéssel. Az éles vonal a szemei körül keménnyé teszi a tekintetét. Vagy lágyabb kontúrral, vagy anélkül kellene sminkelnie.” A hercegnő stílusával kapcsolatban pedig ezt mondta: „Úgy tűnik, az átlagos nő imázsát vette magára, ezért is vásárol átlagos márkákat. Pedig azt gondolom, különlegesnek kellene lennie, akárhonnan is szerzi be a ruháit.”

Rachel Wood, brit sztársminkes is egyetértett Vivienne-nel. Szerinte Kate-nek jobban állna, ha az alsó kontúrvonalnál sokkal puhább ceruzát használna, és inkább a szempilláira helyezné a hangsúlyt. „Ha ragaszkodik a fekete kontúrhoz, mindenképpen füstösebb sminket készítenék megfelelő szemfestékkel, ami sokkal divatosabb és lágyítaná a tekintetét.”

Vivienne Westwood kiosztotta Kate Middletont
Vivienne Westwood kiosztotta Kate Middletont

A hercegnő – aki egyébként nem tűnik bizonytalannak a szépségápolásban – mindig saját maga készíti a sminkjét, állítólag még menyasszonyként sem bízott meg szakembert a feladattal. A hercegi pár legutóbbi kanadai körútjára is csupán egy fodrász kísérte el, sminkes és stylist nem.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top