Szépüljünk

Kate átalakítva hordja Diana fülbevalóját

Gyarapodik Kate zafírköves kollekciója: az eljegyzési gyűrű után már Lady Di fülbevalója is az övé. És hogy valóban a magáénak érezhesse, a hercegnő nem teketóriázott, és függősítette.

Kate átalakítva hordja Diana fülbevalójátA lánykérés hivatalos bejelentésekor Vilmos azt nyilatkozta, szeretné, ha édesanyja is részese lenne az eseménynek, ezért is húzta Kate ujjára Diana gyűrűjét. Állítólag szerette volna, ha a felesége viseli édesanyja kedvenc darabjait, így nemrég nekiajándékozta a szett másik darabját, a zafírköves fülbevalót is.

Az ékszer igazi családi ereklye, Diana legnagyobb becsben tartott darabjainak egyike, amely a 80–90-es években számos eseményen ott ragyogott a hercegnő fülében. Kate saját stílusa szerint kis átalakítást végeztetett az ékszereken, majd a tengerentúli körútra is magával vitte a kék köves szettet.

Az ifjú hercegnőt továbbra is előszeretettel hasonlítják Dianához, és sokszor nem alaptalanul: kanadai útján nemrég például Kate sem hagyta ki a piros-fehér nemzeti színű összeállítást, amelyhez hasonlóban 1983-ban néhai anyósa is nagy sikert aratott az észak-amerikai országban. És ahogy Diana kollekcióiról is milliók beszéltek, úgy Catherine megjelenése is folyamatosan téma és stílusteremtő erejű az emberek számára.

Cambridge hercegnője a hálószobát illetően már válogatósabb: a Kensigton palotában nem Diana és Károly egykori apartmanját, hanem a néhai Margit hercegnő lakosztályát választotta. Udvari források szerint Vilmos egykori otthonában állítólag kényelmetlenül érezné magát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top