Szépüljünk

Jelmezes temetéssel borzolják az idegeket

450 fontért – azaz nagyjából 135 000 forintért – bárki meggyőző farsangi hangulatot csempészhet a saját temetésébe, ahol egész biztosan ő nyeri a jelmezversenyt.

Jelmezben temetkezhetnek a britek„Az utolsó lehetőség az önkifejezésre” – ezzel a szlogennel hirdeti új, közös szolgáltatását az Illamasqua kozmetikai cég és a londoni Leverton and Sons temetkezési vállalat. 450 fontos díjazás ellenében a megrendelőt a temetésére az általa előzetesen elképzelt figurának – például történelmi személynek, hírességnek vagy mesehősnek – sminkelik és öltöztetik, hogy búcsúzóul még elkápráztathassa, vagy épp megbotránkoztathassa az őt gyászolókat.

Az átváltoztatást speciálisan képzett szakemberek végzik, direkt e célra kifejlesztett eszközökkel és anyagokkal. Aki úgy rendelkezik, akár teljes metamorfózison is áteshet, mielőtt végleg rácsukódna a koporsó fedele. 

„Akik számára valóban fontos az önkifejezés, az utolsó útjukra is ennek megfelelően akarnak indulni” – magyarázta Joe Corre, az Illamasqua ügyvezetője a Sun magazinnak nyilatkozva, miért van szükség  a hátborzongatóan bizarr szolgáltatásra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top