Szépüljünk

Röntgennel bizonyította feneke valódiságát a sztár

Kim Kardashian megunta, hogy folyton kétségbe vonják popsijának eredetét, ezért behátrált egy röntgengépbe és lefényképeztette. Kedves kétkedők, ez már elég bizonyíték? Az mindenesetre biztos, hogy kicsit túl nagy felhajtás egy fenék körül.

Megunhatatlan témának tűnik az amerikai valóságshow-sztár, egyben milliárdos örökösnő, Kim Kardashian hátsója. Afelől kétség sincs, hogy formás, de folyton azt találgatja a világ(bulvár)sajtó, hogy vajon a természet ajándéka, vagy rásegítettek ügyes plasztikai sebészek.

forrás: //marquee.blogs.cnn.com/
Forrás: http://marquee.blogs.cnn.com/

Ez a nagy kérdés. Vagyis volt, egészen eddig, most ugyanis fény derült a titokra. A szó szoros értelmében.  Kardashian testvérek show-műsorának következő epizódjához készült reklámfilmben Kim ugyanis bejelentette: nővérei rábeszélték a pikáns lelet elkészítésére. A felvétel elkészült, implantátumnak nyoma sincs. A biztonság kedvéért egyébként a másik Kardashian lány, Kourtney is csináltatott egy röntgenfelvételt, csak ő nem a hátsó, hanem az elülső domborulatairól. Ki tudja, mire lesz az még jó?

És, hogy teljes legyen a popsikampány: Khloe a blogjában posztolta a bizonyítékot testvére hátsójáról: „A röntgenfelvétel bizonyítja: Kim feneke 100 százalékosan igazi!

Mindenesetre nemrég nagy sikere volt cikkünknek, amely szerint divatba jön (jött?) a nagy fenék, itt pedig öltözködési tippeket adtunk azoknak, akiket gömbölyű formákkal áldott meg az ég.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top