Szépüljünk

A tavasz legmenőbb celebfrizurája

Nemzetközi hírességek sora vágatott magának idén tavaszra vállig érő bobot. Úgy tűnik, ez lesz a szezon legfelkapottabb celebfrizurája.
A tavasz legmenőbb celebfrizurája

Levágassam vagy ne? Celeb hajak nyomában

Jennifer Aniston, Kate Bosworth, Olivia Palermo, Davina McCall – csupán néhány név azon celebnők közül, akik az elmúlt hetekben úgynevezett „lob”, azaz hosszú bob frizurára váltottak.

A hajviselet egyszerre klasszikus és trendi, így jellegénél fogva sokféle stílushoz illik. Passzol az ovális, szív alakú, kerek és gyémánt formájú archoz is, a hosszúkás arcúaknak viszont kevésbé ajánlják a szakemberek, igaz, egy rafinált, réteges vágással akár még számukra is előnyös lehet. Hordható középen és oldalt elválasztva is. Nagyon könnyű beszárítani és nincs szükség zavaróan sok hajformázóra, illetve fixálóra ahhoz, hogy tartsa a formáját, viszont öthetente érdemes újravágatni. A frizura további előnye, hogy a divatossága nem megy a praktikum rovására, hiszen még épp elég hosszú ahhoz, hogy adott esetben fel lehessen tűzni, be lehessen göndöríteni vagy copfba lehessen fogni.

A tavasz legmenőbb celebfrizurája

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top