Szépüljünk

Ránctalanítás borral és kaviárral

A spanyol Matarromera borászat közel két évtizedes múlttal és számos díjnyertes borral büszkélkedhet. Ennyivel azonban nem érték be: úgy döntöttek, kiterjesztik termékskálájukat. Kozmetikumokat dobtak piacra.

Ránctalanítá borral és kaviárral

Ránctalanítá borral és kaviárral
Ránctalanító kozmetikum 8 éveseknek

Az Esdor névre keresztelt termékcsaládnak persze azért van némi köze a vállalkozás eredeti profiljához is, hiszen a kozmetikumok egyik fő összetevője az antioxidánsokban gazdag szőlőkivonat, melyet egy speciális eljárással nyernek ki ugyanabból a fajta szőlőből, mely a boraik alapanyagául is szolgál.

A hidratáló-, tápláló- és szemkörnyékápoló krémek a szőlőkivonaton felül is – 85 százalékban – természetes anyagokat tartalmaznak, így többek között pézsmaolajat, kaviárkivonatot, jojobaolajat és búzacsíraolajat. Mentesek viszont a parabénektől és a mesterséges színezékektől. A krémek rugalmassá teszik a bőrt, ránctalanító, öregedésgátló hatással bírnak.  

A borászatról egyébként érdemes még tudni, hogy minden tekintetben odafigyelnek a környezettudatosságra. Az irodáikat például egy szőlőskertektől körülölelt passzívházban rendezték be.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top