Szépüljünk

Mellnagyobbítás, műtét nélkül?

A mellnövelést ígérő "csodaszereknek" se szeri, se száma. A brit Rodial cég nemrég egy olyan termékkel rukkolt elő, mely állítólag tényleg működik. Csak épp nem veszélytelen.

A Boob Job nevű gél ázsiai gyökérkivonatokat tartalmaz, melyek serkentik a zsírsejtek termelődését a mellben, és egy nyolchetes kúra alatt elvileg fél kosármérettel növeli a mellméretet. A készítmény ára egy plasztikai műtéthez képest viszonylag alacsony, hiszen egy teljes kúrára elegendő mennyiség 125 fontba (azaz alig 40 000 forintnak megfelelő összegbe) kerül. A Boob Jobot állítólag olyan hírességek is előszeretettel használják, mint Scarlett Johansson, Kelly Brook vagy Eva Mendes.

Mellnagyobbítás, műtét nélkül?

A szakemberek azonban fokozott óvatosságra intenek a termék használatával kapcsolatban, ugyanis a pontos összetételről meglehetősen kevés információ áll rendelkezésre, ráadásul azt sem lehet igazából tudni, hogy milyen teszteket végeztek a készítménnyel, mielőtt az piacra került. Elképzelhető, hogy a gél árthat a bőrnek, és persze azt sem lehet most még megmondani, hogy a használatának hosszú távon milyen esetleges mellékhatásai lehetnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top