Szépüljünk

Hét évvel fiatalít a szemhéjragasztó

"Instant szemhéjplasztika" termékcsaládot dobott piacra egy amerikai cég, melynek segítségével műtéti beavatkozás nélkül fiatalodhatunk. Napi 12 órára.

Az Eye Secrets a szem környékén a kor előrehaladtával jelentkező majd’ minden esztétikai problémára nyújt valamilyen megoldást. A termékcsalád legizgalmasabb darabja minden bizonnyal az a ragasztócsík, mely a szemhéj megereszkedett bőrét húzza vissza és rögzíti „eredeti állásában”, akár napi 12 órára is. A termékpalettán találhatunk továbbá a szemkörnyék bőrét feszesítő, gyors hatású krémet és irritációmentes szempillaspirált is. A szakemberek szerint a ragasztócsík és a krém együttes használatával hét évvel tűnhetünk fiatalabbnak.

Hét évvel fiatalít a szemhéjragasztó

A termékeket Európában egyelőre még csak Nagy-Britanniában forgalmazzák, egy doboz – egy hónapra elegendő – szemhéjragasztó ára 29,99 font (közelítőleg 9300 forint). A szigetországban a piacra kerülés napján ebből 15 000 dobozzal adtak el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top